De Helende Roos
DE HELENDE ROOS IN ZEVENAAR
BURN OUT OF ENERGETISCH OVERBELAST
NIEUWETIJDS KINDEREN, HSP, HSK
CONTACT
VOETMASSAGE IS ONTSPANNING
TARIEVEN
MOOIE TEKSTEN EN GEDICHTEN
FAVORIETE LINKS
WIST JE DAT
WIE BEN IK
WAT DOE IK
ALOE VERA
KOKOSOLIE
TIPS VOOR MEER GELUK
SONGTEKST THE ROSE
KOKOSOLIE
 
 
 

https://www.loop-products.com/webshop/section/products_detail/bijzonder-gezond/kokosnootproducten/////extra-virgin-biologische-kokosolie-500ml-1/

Extra Virgin Organic Coconut Oil - Biologische kokosolie van verse kokosnoten - Koude eerste persing zonder toevoegingen - Onbewerkt, ongeraffineerd en niet ontgeurd. Ideale vervanging voor boter en voor bakken, braden en wokken.

Prijs €  8,55

100% biologische onbewerkte kokosolie, ongeraffineerd en niet ontgeurd. Verkregen door de koude eerste persing van verse kokosnoten. Uitstekende vervanger van boter oliën en vetten in de keuken. Zeer goed bestand tegen hoge temperaturen bij bakken, braden en wokken. Deze tropische olie heeft een smeltpunt van 24-25 graden Celsius. Daarom zien we de kokosolie in ons klimaat meestal in gestolde vorm en in tropische gebieden in vloeibare vorm.

Extra Virgin Biologische kokosolie is licht verteerbaar en heeft een verfijnde zachte smaak en een aangename geur als van verse kokosnoot.

 
 
 
 

DE HELENDE ROOS IN ZEVENAARBURN OUT OF ENERGETISCH OVERBELASTNIEUWETIJDS KINDEREN, HSP, HSKCONTACT VOETMASSAGE IS ONTSPANNINGTARIEVENMOOIE TEKSTEN EN GEDICHTENFAVORIETE LINKSWIST JE DAT